Home » Nieuws » Rabobank ClubSupport actie

26 augustus 2024

Stem op Stichting Vrienden Sint Anna voor de Rabobank ClubSupport actie!

 

JOUW STEM IS GELD WAARD!!!

Stichting Vrienden Sint Anna heeft zich dit jaar wederom aangemeld voor de Rabobank ClubSupport actie om mee te dingen naar een bijdrage uit een gedeelte van de jaarwinst van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. De leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen bepalen door het uitbrengen van hun stem welke deelnemende clubs een bijdrage krijgen. Omdat elke stem geld waard is, bepalen de stemmers hoe hoog de bijdrage uiteindelijk wordt voor hun favoriete club.

Stemmen
Alleen via Rabo Internetbankieren of via de Rabo App kun je stemmen op jouw favoriete club. Zij zijn in de stemlijst van alle deelnemende clubs te vinden onder ‘Vrienden Sint Anna’. De stemperiode loopt van maandag 2 september t/m dinsdag 24 september 2024. Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen.

Je stemt via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Hiervoor is geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers staat onder de knop Rabo Clubsupport. Als je inlogt, vind je deze knop via ’Service’ of ‘Instellingen’ en vervolgens ‘Lidmaatschap”. Net als vorig jaar, ontvangt ieder lid drie (3) stemmen, waarvan maximaal één stem op dezelfde vereniging mag worden uitgebracht. Hoe meer stemmen op ‘Vrienden Sint Anna’ worden uitgebracht hoe hoger de opbrengst zal zijn. En kunnen zij hiervan weer veel mooie dingen realiseren! Als in een huishouden dus meerdere personen lid zijn van de Rabobank, kunnen die meerdere personen elk hun stemmen uitbrengen! 

Stemt u ook op Vrienden Sint Anna?
Wij vragen iedereen, die begaan is met Sint Anna en die lid is van de Rabobank, om mee te doen zodat een maximaal resultaat kan worden behaald.

Vragen?
Indien het je niet lukt om de stemmen via de website uit te brengen, zijn de Vrienden Sint Anna natuurlijk bereid om een handje te helpen.

Je kunt dan contact opnemen met:
Anton van Erve - anton.vanerve@planet.nl

Ga terug naar het menu