Home » Over Sint Anna » Brasserie » praktische info verhuur ruimte brasserie

Praktische info

U reserveert – als familielid of mantelzorger  - de ruimte al vanaf € 25,- (overigen vanaf € 50,-) voor een blok van 4 uur binnen de reguliere openingstijden. Het is niet mogelijk om de ruimte voor minder dan 4 uur te reserveren.

U kunt de ruimte reserveren bij de brasseriemedewerkers. Zij zullen u dan direct vragen om een betaling via PIN. Betaling vooraf is voor ons belangrijk omdat we de ruimte voor u vasthouden.

Het is niet toegestaan om eigen consumpties of etenswaren te nuttigen wanneer u deze ruimte huurt. De brasseriemedewerkers denken graag met u mee over de invulling die u wenst. Denk bijvoorbeeld aan koffie/thee met gebak of een lekker kopje soep en/of broodje. In overleg is er veel mogelijk!

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer een reservering voor uitsluitend een horecadienst bestaande uit het verstrekken van eten en/of drank (tafelreservering) is gemaakt voor een groep dan gelden voor annulering de navolgende percentages van de reserveringswaarde die bij annulering door de klant betaald moeten worden aan het horecabedrijf. Indien een menu is overeengekomen:

Meer dan 14 dagen voor het gereserveerde tijdstip 0% 14 dagen of minder maar meer dan 7 dagen voor het gereserveerde tijdstip 25% 7 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip 50% 3 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip 75%

Indien geen menu is overeengekomen: Meer dan 48 uur voor het gereserveerde tijdstip 0%. 48 uur of minder voor het gereserveerde tijdstip 50%.